ESPA 2014-2020

Κατηγορίες

  • Αρχική
  • BLOG
* οι πίνακες είναι του Βίνσεντ βαν Γκογκ με θέμα την ελιά

Νέα

Διαβάστε τα νέα της Golden Olympia. Ανακοινώσεις, βραβεύσεις, εκθέσεις και πληροφορίες για τις αγορές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υγεία

Το ελαιόλαδο κατέχει μια ιδιαίτερα σημαντική θέση στην παραδοσιακή διατροφή των μεσογειακών χωρών (Ελλάδα, Ιταλία, Νότιος Γαλλία, Ισπανία, Τυνησία, Μαρόκο κλπ). Μελέτες αναφέρουν μείωση του ρίσκου εμφράγματος του μυοκαρδίου, της θνησιμότητας από στεφανιαία νόσο και της συνολικής θνησιμότητας, στα άτομα που ακολουθούν την Μεσογειακή δίαιτα και συνεπώς καταναλώνουν ελαιόλαδο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Τέχνη

Πεζογράφοι, ποιητές, γλύπτες και ζωγράφοι εμπνεύστηκαν μέσα στην πορεία των αιώνων από το ιερό δέντρο της θεάς Αθηνάς. Το ίδιο το δέντρο-σαν φυσικό γλυπτό-οι μύθοι, οι συμβολισμοί και οι χρήσεις του το αναδεικνύουν κάθε στιγμή σε ιερό και μοναδικό. Από την εποχή του Μινωικού και Μυκηναϊκού πολιτισμού επιδεικνύονται θαυμαστές τοιχογραφίες με θέμα το δέντρο. Γενικώς σε αγγειογραφίες και τοιχογραφίες είναι συχνές οι αναπαραστάσεις της ελιάς, του ελαιόδεντρου, της συγκομιδής και της παραγωγής του ελαιόλαδου. Αμφορείς, πελίκες, αλάβαστροι, λήθυκοι που χρησιμοποιήθηκαν για τη μεταφορά και την αποθήκευση του λαδιού, κοσμούνταν με τέτοιου είδους αναπαραστάσεις αλλά και αγγεία άλλων χρήσεων εξυμνούσαν την τελετουργία γύρω από το δέντρο.  

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνταγές

Στην Ελλάδα έχουμε μια μεγάλη τύχη, που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τις διατροφικές μας συνήθειες. Και είναι τόσο αυτονόητη που πολλές φορές ξεχνάμε πως αποτελεί πραγματικά τύχη. Πρόκειται για την πρόσβασή μας στο ελαιόλαδο, το οποίο σε άλλες χώρες είναι σπάνιο και πανάκριβο. Εδώ όμως απολαμβάνουμε τα σπάνια πλεονεκτήματά του πολύ πιο εύκολα και μάλιστα σε μεγάλη γκάμα πιάτων μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
FAQ
GDPR
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  • ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για πληροφορίες και νέα μας σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς κάντε εγγραφή στην ακόλουθη φόρμα.

Στη διάθεσή σας 24/7.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με το Νομοθετικό Διάταγμα αρ. 2016/679 και περεταίρω ρύθμιση του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για τις χώρες της Ε.Ε. (101/2018) σας ενημερώνουμε ότι για την ορθή και ανεμπόδιστη άσκηση των δραστηριοτήτων μας συλλέγουμε μόνο τα απαραίτητα δεδομένα των πελατών μας, ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Golden Olympia. Δεσμευόμαστε ότι τα προσωπικά δεδομένα εγγεγραμένων και μη χρηστών δεν κοινοποιούνται ούτε διαδίδονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Κάτω Σαμικό 27055, Ν. Ηλείας Ελλάδα +30 26250 - 71354

ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Λεωφόρος Αμφιθέας 109, 17563 Αθήνα, Παλαιό Φάληρο +30 210 95 38 100

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 697 09 36 179 info@goldenolympia.com

SOCIAL MEDIA

© 2023 Golden Olympia - all rights reservedPowered by overmedia.sa