Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh

Προσωπικά Δεδομένα

  • Αρχική
  • Άρθρα
  • Client Service
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
Vincent van Gogh
* οι πίνακες είναι του Βίνσεντ βαν Γκογκ με θέμα την ελιά

Προσωπικά Δεδομένα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ, δημιούργησε την παρούσα ιστοσελίδα με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Για να επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτησή σας, είναι σημαντικό εσείς, ο πελάτης μας, να καταλάβετε ότι πρέπει να μας παρέχετε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας και οι οποίες διαφυλάσσονται από εμάς.

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679 και την περεταίρω ρύθμιση του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για τις χώρες της Ε.Ε. (101/2018).

Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και οι επισυναπτόμενοι σε αυτήν Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας περιγράφουν τη μέθοδο συλλογής δεδομένων από την ιστοσελίδα goldenolympia.com, τη χρήση αυτών των δεδομένων από εμάς και τους όρους και προϋποθέσεις χρήσεως της παρούσας ιστοσελίδας. Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια των παραγγελιών σας στην παρούσα ιστοσελίδα.

Τι είναι προσωπικά δεδομένα;

Προσωπικά δεδομένα είναι πληροφορίες που σας προσδιορίζουν άμεσα ή έμμεσα. Έμμεσα σημαίνει σε συνδυασμό με άλλες πληροφορίες, όπως για παράδειγμα, το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον αριθμό τηλεφώνου σας, ή ένα μοναδικό αριθμό αναγνώρισης συσκευής.

Γενικά

Οι πληροφορίες που έχουν δοθεί εκούσια από τους χρήστες της αναφερόμενης ιστοσελίδας, χρησιμοποιούνται από το goldenolympia.com, προκειμένου οι χρήστες του να έχουν άμεση και ουσιαστική επικοινωνία με το κατάστημα, να τους παρέχονται απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα που θέτουν και τέλος να εξυπηρετούνται και να εκτελούνται οι παραγγελίες τους. Οι πληροφορίες που συλλέγει το goldenolympia.com μέσω της ιστοσελίδας έχουν ως σκοπό να μετρήσουν το αριθμό επισκεψιμότητας της, να καθορίσουν τις απαιτήσεις των πελατών για περισσότερα προϊόντα και να διευκολύνουν στις συνναλαγές με την εταιρεία. Το goldenolympia.com δε διανέμει σε κανέναν άλλο οργανισμό ή συνεργάτη που δεν συνδέεται με την Golden Olympia Ε.Ε τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις, ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που αφορά τους χρήστες και πελάτες του, παρά μόνο σε άμεσους συνεργάτες στην διαδικασία εξυπηρέτησης παραγγελιών.

Συγκέντρωση πληροφοριών

Το goldenolympia.com σχεδίασε την ιστοσελίδα του έτσι ώστε οι χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν τη ταυτότητα τους εκτός και αν το επιθυμούν. Ζητείται από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας, να μας παρέχουν με προσωπικά τους δεδομένα μόνο στη περίπτωση που θέλουν να παραγγείλουν προϊόν(τα), να εγγραφούν στο newsletter μας και/ή να στείλουν email.

Χρήση των Πληροφοριών. Το goldenolympia.com συλλέγει τέσσερις τύπους πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες:

1. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά την εγγραφή του ως πελάτης

2. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει προκειμένου να εκτελεστεί η παραγγελία του

3. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει σε συμμετοχές διαγωνισμών που πραγματοποιούνται κατά καιρούς

4. Στοιχεία που ο χρήστης μας δίνει κατά τη σύνδεσή του μέσω άλλης πλατφόρμας ( Facebook, Google ).

Κατά την συμπλήρωση οποιασδήποτε φόρμας παραγγελίας στην ιστοσελίδα μας, θα σας ζητηθεί το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κωδικός της περιοχής σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, το τηλέφωνο σας, στοιχεία πιστωτικής κάρτας, ο τρόπος πληρωμής της παραγγελίας.

Χρήση προσωπικών δεδομένων

Θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους σκοπούς όπως περιγράφονται παραπάνω. Δεν συλλέγουμε ούτε επεξεργαζόμαστε περισσότερο ή άλλους τύπους προσωπικών δεδομένων από ό,τι είναι απαραίτητο να εκπληρώσουμε τον αντίστοιχο σκοπό. Θα χρησιμοποιήσουμε προσωπικά δεδομένα μόνο σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παρούσα πολιτική απορρήτου, εκτός εάν έχετε ειδικά παράσχει τη συγκατάθεσή σας για μια άλλη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων. Εάν σκοπεύουμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα τα οποία επεξεργαζόμαστε με τη συγκατάθεσή σας, για σκοπούς άλλους από αυτούς που έχουν γνωστοποιηθεί στη συγκατάθεση αυτή, θα σας ενημερώσουμε εκ των προτέρων και, σε περιπτώσεις όπου η επεξεργασία γίνεται με βάση τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για διαφορετικό σκοπό μόνο με την άδειά σας.

Χρήση των δεδομένων πελατών για σκοπούς διαφήμισης Για τη διαρκή βελτίωση και ενίσχυση των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να σας στέλνουμε μηνύματα μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με την επιχείρησή μας εφόσον έχετε εγγραφεί στο Newsletter μας. Αν δεν επιθυμείτε πλέον να λαμβάνετε πλέον μηνύματα παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Επεξεργασία προσωπικών δεδομένων των παιδιών

Η Εταιρεία δεν θα συλλέξει ή επεξεργαστεί προσωπικά δεδομένα παιδιών κάτω των 16 ετών εκτός κι αν έχει δοθεί γονική συναίνεση, σύμφωνα με την ισχύουσα τοπική νομοθεσία. Εάν αντιληφθούμε ότι τα προσωπικά δεδομένα ενός παιδιού συλλέχθηκαν κατά λάθος, θα διαγράψουμε τα δεδομένα αυτά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Διόρθωση, Τροποποίηση ή Διαγραφή Πληροφοριών

Το goldenolympia.com δεν επιτρέπει στους χρήστες του να διορθώνουν, αλλάζουν, συμπληρώνουν ή να διαγράφουν δεδομένα και πληροφορίες που έχουν προσκομιστεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Εάν επιθυμείτε να διαγράψετε ή να τροποποιήσετε οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με το goldenolympia.com μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@goldenolympia.com.

Ασφάλεια συναλλαγών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα goldenolympia.com αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Δεδομένων, καθώς και των ηλεκτρονικών συναλλαγών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διασφαλίζονται ως απόρρητες.

Το goldenolympia.com χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, με κρυπτογράφηση 128-bit (την πιο ισχυρή σήμερα), για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Αποδοχή των Διαδικασιών Προστασίας του Απορρήτου

Εάν χρησιμοποιείτε την παρούσα ιστοσελίδα αποδέχεσθε και συναινείτε με τη παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καθώς επίσης και με τους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας που έχουν ανακοινωθεί μέσω αυτής.

FAQ
GDPR
ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
  • ΑΣΦΑΛΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

  • ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

  • ΕΥΚΟΛΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Για πληροφορίες και νέα μας σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές και εκπτωτικούς κωδικούς κάντε εγγραφή στην ακόλουθη φόρμα.

Στη διάθεσή σας 24/7.

Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων

Σύμφωνα με το Νομοθετικό Διάταγμα αρ. 2016/679 και περεταίρω ρύθμιση του Γενικού Κανονισμού περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για τις χώρες της Ε.Ε. (101/2018) σας ενημερώνουμε ότι για την ορθή και ανεμπόδιστη άσκηση των δραστηριοτήτων μας συλλέγουμε μόνο τα απαραίτητα δεδομένα των πελατών μας, ώστε να παρέχουμε τις υπηρεσίες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος Golden Olympia. Δεσμευόμαστε ότι τα προσωπικά δεδομένα εγγεγραμένων και μη χρηστών δεν κοινοποιούνται ούτε διαδίδονται.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αρχαία Ολυμπία, Κάτω Σαμικό 27055 +30 26250 - 71354

ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Λεωφόρος Αμφιθέας 109, 17563 Αθήνα, Παλαιό Φάληρο +30 210 95 38 100

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 698 42 43 104 info@goldenolympia.com

SOCIAL MEDIA

© 2021 Golden Olympia - all rights reservedPowered by overmedia.sa